Creative Life 2022

Van 11 t/m 13 november 2022 stond ik op het event Creative Life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Wat een prachtige locatie en een fijne sfeer! Creative Life is een fantastisch evenement voor en door creatievelingen en prachtige merken. Het was voor mij de eerste en jammer genoeg ook meteen de laatste keer dat ik deel kon nemen. Het was namelijk de allerlaatste editie van het evenement. Des te meer reden om er extra van te genieten.

opbouwen

Op donderdag 10 november kon het opbouwen beginnen. Mijn zus kwam mij helpen vanuit Amsterdam en ik vertrok met een busje vanuit ‘s-Hertogenbosch naar Utrecht. Op Creative Life kun je prachtige stands bouwen en deze helemaal naar je eigen hand zetten. Ik had een ruimte gehuurd van 2,5 meter bij 2,5 meter met een houten paneel als achterwand.

Het event werd heel goed bezocht en het was fijn om veel verschillende mensen te ontmoeten! Zoveel enthousiaste en fijne reacties, daar word ik onwijs vrolijk van!

Hieronder een fotoverslag van de verschillende dagen:

Fotocredits: Sanne van Styling & Stuff

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *