Landgoedfair Mariënwaerdt 2023

Van woensdag 16 t/m zondag 20 augustus stond ik voor het eerst op Landgoedfair Mariënwaerdt in Beesd en ik moet zeggen, het was geweldig! Wat een geluk met het weer, het was 5 dagen lang zonnig en droog, perfect om een lekker dagje over de gezellige fair te struinen. En voor mij natuurlijk lekker verblijven in mijn eigen stand, met alpacas als buren. Op de Landgoedfair waren volop dieren aanwezig, van schapen tot en met roofvogels. Voor een dierenliefhebber als ik een hele fijne omgeving. Daarnaast kon je genieten van de vele stands, mooie demonstraties en er was zelfs een reuzenrad aanwezig. Lekker genieten van de uitgebreide keuze aan eten of een fijne rondvaart maken met ‘Aaltje’ over de Linge.

Ik geniet nog even na van alle leuke bezoekjes die ik heb mogen ontvangen en de fijne sfeer die ik heb mogen proeven! Wie weet, zie ik je hier volgend jaar terug!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *