Open Atelierroute Empel

Op 8 & 9 juli 2023 nam ik deel aan de Open Atelierroute van Empel. Ik was als gastkunstenaar te bezoeken bij het woon en werk adres van Adriaan van den Berk. Adriaan heeft een fantastische tuin waar ik mijn werk mocht presenteren.

Over het weer kun je het altijd hebben. Het was namelijk met minimaal 30 graden heerlijk warm en zeker niet vervelend om 2 dagen in een tuin vol vlinders door te brengen. ‘s Ochtends zetten we ons werk klaar en plukten we bessen voor de bezoekers. Het was niet heel druk, maar daardoor was er meer tijd om iedereen uitgebreid te ontvangen. Ik heb hele leuke gesprekken mogen voeren over mijn werk maar ook over koetjes en kalfjes. Aan het einde van de dag dronken we een lekker glas rosé en kwam er nog een hele bijzondere bezoeker langs, een laagvliegende uil!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *